Wednesday, December 29, 2010

D.e.m.a.m Bola


Alahai Demam Bola semalam tak habis-habis lagi. Sakit segala2 anak especially "anak tekak" sebab jerit macam org gila semalam. Apa2 pun tahniah untuk Pasukan Bola Sepak Malaysia yang berjaya menjadi Juara. Weee happy nyeh mcm saya pulak yang bertanding semalam. Dalam sejarah tengok perlawanan yang buat jantung mcm nak terburai. Tapi apa2 pun Malaysia B.o.l.e.h! Tahniah juga untuk rakan sekolah saya Safee Sali kerana mengharumkan tanahair dan sekolah kami.

3 comments:

Ainee Cumi said...

Wahh kak wa buat entri kat belog lah.. Suka! Suka! keep it up kak wa comel

Wowwa Harajuku Lovers said...

kak wa tgh belajar ni...xtau mcm mana da...ainee ajar sket. kalau kak wa nak wat blog yang banyak gambar cam mana eyh?

George Griggs said...

Wahh kak wa buat entri kat belog lah.. Suka! Suka! keep it up kak wa comel